Welkom

In 1999 werd LJ Leathers opgericht met als voornaamste doel hoofdstellen en andere lederen accessoires op de markt te brengen met de allerbeste prijs - kwaliteitsverhouding en bruikbaar voor iedereen ongeacht het niveau van de ruiter.

Bijna onmiddellijk volgde het succes en dat stelde LJ Leathers in staat om op korte termijn uit te groeien tot een leverancier van lederwaren voor de ruitersport in het algemeen.
Het gamma bevat ondertussen verschillende modellen hoofdstellen, hulpteugels, singels en toebehoren alsook hebben wij sinds eind 2008 onze eigen zadels op de ruitersport markt.

De vormgeving en kwaliteit van het aanbod wordt gesmaakt door zowel de professional als de wandelruiter. Ons leder wordt geselecteerd door vakmensen die ons met raad en daad bijstaan, en die zowel in India, Engeland en Argentinië ter plaatse het leder gaan uitzoeken.

Ik hoop alvast jullie een boeiende reis op deze website te kunnen aanbieden. U zal hier ons gamma kunnen ontdekken, alsook de verdeel punten waar u altijd met uw vragen terecht kan.

Your Sport, Our Passion

Linda De Laet

Nieuws

27-01-2017  //  Nederlandse Ambassadrice op Jumping Amsterdam

Trots zijn we dat de Nederlandse amazone Thamar Zweistra die met onze New Pro Dressage hoofdstellen rijd, zaterdag zo maar even in de Kur mag aantreden op de CDI in Amsterdam.
» lees meer05-01-2017  //  Happy New Year

Onze welgemeende beste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk, liefde en paarden plezier. Linda
» lees meer14-03-2016  //  Tech Stirrup Venice

We willen het allemaal niet mee maken maar toch gebeurt het. Bij een val vast blijven zitten in de beugel.
» lees meer